درباره سامانه نظرسنجی بیشتر بدانید...

نرم افزار نظرسنجی یا سامانه نظرسنجی هوشمند با در بر گرفتن ویژگی های طراحی شده جهت انجام انواع نظر سنجی های ساده و پیچیده، به سازمان ها در دریافت بازخورد در خصوص فعالیت ها، خدمات و نیروهایشان یاری می رساند. یک سامانه نظرسنجی جامع می بایستی شامل مشخصاتی همچون سهولت در طراحی انواع پرسشنامه ، امکان ارائه آن با انواع روش ها به مخاطبین، امکان مشاهده لحظه ای پاسخ ها و در پایان ساخت گزارشات جامع تحلیلی باشد.

تحقیقات نشان می­ دهد سازمان­ ها با در اختیار داشتن سامانه ­ای مختص دریافت نظرات مردمی حس اعتماد را در مخاطبین خود بطور چشمگیری بالا خواهند برد . افزایش اعتماد اعضای جامعه به معنی بقای بیشتر مسئولین جامعه و همینطور همبستگی بیشتر میان خدمات دهنده و ارباب رجوع خواهد بود.

درخواست دموی نرم افزار مرکز تماس

در صورت نیاز به برگزاری جلسه معرفی هر یک از محصولات ستیران به صورت غیر حضوری و یا حضوری، درخواست خود را در این بخش ثبت نمایید.

سامانه نظرسنجی یکپارچه ستیران

امکان تعریف انواع فرم های نظرسنجی توسط سازمان

یکی از مهمترین قابلیت های این سامانه  امکان ساخت فرم های قابل سفارشی سازی جهت دریافت انواع نظرسنجی ها (ساده ترین تا پیچیده ترین) می باشد، امکان تعریف فرم ها و سوالات نظرسنجی و چگونگی ارائه این فرمها در درگاه های ارتباطی مختلف، سامانه نظرسنجی ستیران را به یکی پربازده ترین نرم افزار های نظرسنجی بومی و ایرانی مبدل نموده است. سهولت و سرعت در تعریف فرم و عدم نیاز به هیچ گونه دانش فنی در رابط کاربری سامانه نظرسنجی ستیران، تولید انواع نظرسنجی را امکانپذیر و کاربر پسند نموده است.

ارائه سیستم نظرسنجی از طریق درگاه های مختلف سازمان

مرکز تماس

تلفن گویا

وبسایت سازمان

پیام کوتاه

تلگرام و شبکه های اجتماعی

کیوسک

ارائه نظر سنجی از طریق درگاه های مختلف سازمان را می توان بارز ترین مشخصه سامانه نظرسنجی ستیران دانست . در بیشتر مواقع بهترین روش، استفاده از دو یا چند درگاه بصورت موازی می باشد، برای مثال سریعترین و بصرفه ترین راه برای انجام یک نظر سنجی خاص ممکن است تلفیقی از روش های نظرسنجی تلفنی و نظر سنجی اینترنتی باشد .این تلفیق موجب بهره وری از مزایایی همچون هزینه پایین و سرعت بالای نظر سنجی اینترنتی می باشد در حالی که شرکت کنندگانی که دسترسی به اینترنت هم ندارند می توانند براحتی از طریق تلفن در این نظرسنجی سهیم شوند. در سامانه تکریم شما یک بار سوالات نظر سنجی را تعریف کرده و از طریق متد های متفاوت اجازه دسترسی شرکت کنندگان را از طریق درگاه های متفاوت میسر می سازید.

اعتبار سنجی سندها و احراز هویت افراد

امکان تعریف اعتبارسنجی اطلاعات وارد شده توسط شرکت کنندگان در نظر سنجی و اعمال محدودیت های متنوع جهت شرکت در نظرسنجی و در صورت لزوم تایید هویت افراد و محدودیت در دفعات شرکت در نظر سنجی برای شخص و یا گروه خاص نیز از دیگر امکانات سامانه میباشد .

ثبت و تجمیع تمامی داده ها

در این سامانه ثبت پاسخ های صوتی از طریق سامانه تلفن گویا، پاسخ های به صورت پیام کوتاه متنی از طریق سامانه پیامکی، پیام های چند رسانه ای و یا حتی فایل های ارسالی پاسخ دهنده از طریق درگاه وبسایت سازمان و یا تلگرام امکانپذیر شده است که این موضوع جلوگیری از پراکندگی اطلاعات، دسترسی به تمامی داده های جمع آوری شده در یک محیط یکپارچه و در نهایت سهولت درکاربری سامانه را در پی خواهد داشت.

نظارت بلادرنگ مدیران بر نتایج نظرسنجی با داشبوردساز پویا

وجود داشبورد ساز قدرتمند ستیران دسترسی به گزارشات و مشاهده لحظه به لحظه ی آمار ها را در این سامانه به همراه دارد. از طریق امکان اتصال این داشبورد ها به سامانه های تلفن گویا و پیام کوتاه، امکان اطلاع و آگاهی از نتایج نظرسنجی در هر زمان و هر کجا برای مسئولین و مدیران مربوطه فراهم می باشد. از طریق سیستم انتشار خودکار نتایج می توان تمامی شرکت کنندگان را از آمار کلی هر نظر سنجی مطلع ساخت.

انواع گزارشات قابل سفارشی سازی

مکانیزه سازی روند نظرسنجی ها امکان جمع آوری، طبقه بندی و مشاهده آنلاین نتایج را برای سازمان به ارمغان خواهد آورد و از طرفی تولید گزارش های متنوع را امکان پذیر خواهد کرد. در ماژول تکریم گزارشات می توانند به شکل های نموداری، جدولی و یا حتی متنی به کاربران سیستم ارائه شوند و امکان سفارشی سازی گزارشات جهت دریافت انواع خروجی های لازم پیش بینی شده است.

سیستم نظرسنجی تلفنی
Computer-Assisted Telephone survey

نظر سنجی از طریق تلفن گویا و تماس شرکت کنندگان به تلفن در اختیار سامانه

نظر سنجی از طریق تماس اتوماتیک سامانه با شماره های تماس مخاطبان از پیش تعریف شده

تماس اپراتور مرکز تماس با شرکت کننده و بالعکس

با توجه به نیاز های متفاوت سازمان ها شرکت ستیران سعی بر آن دارد تا در هر یک از سامانه های خود تمامی گزینه های ممکن را در اختیار سازمان قرار داده تا سازمان با توجه به شرایط موجود و نیاز تعریف شده بتواند از ابراز ها و امکانات موجود بهره ببرد. ازین رو در سامانه تکریم، نظرسنجی به دو صورت متفاوت می تواند از درگاه تلفن صورت پذیرد. اولین راه کار تعریف سوالات در سامانه تکریم و انتخاب تلفن گویا به عنوان درگاه موجود برای شرکت در نظر سنجی مورد نظر می باشد ، در این روش شرکت کنندگان با شماره های اعلام شده تماس گرفته و با انتخاب گزینه مناسب اعلام آمادگی خود را برای شرکت در نظرسنجی اعلام می نمایند، سوالات پرسشنامه برای آنها خوانده شده و از طریق انتخاب گزینه های مناسب و یا پاسخ صوتی در نظر سنجی شرکت می نمایند.

در روش دوم لیستی از مخاطبین انتخاب شده (از ماژول مخاطبین) و یا لیست از طریق فایل به سامانه معرفی میشود(به همراه نام و مشخصات دیگر شرکت کنندگان)، سامانه به صورت خودکار با شرکت کنندگان تماس تلفنی گرفته و متن تعیین شده را برای شرکت کنندگان قرائت می نماید و شرکت کننده در صورت تمایل با زدن کلید مناسب اعلام رضایت خود را جهت شرکت اعلام نموده و سپس پرسشنامه خوانده شده و پاسخ ها دریافت و ثبت می گردد.

سیستم نظرسنجی تلفنی

نرم افزار نظرسنجی اینترنتی
Computer-assisted web survey

نظر سنجی از طریق صفحات وب

نظر سنجی از طریق تلگرام و شبکه های اجتماعی

برای انجام پرسش و پاسخ و یا نظر سنجی از طریق اینترنت(وب) و یا اینترانت دو راه وجود دارد.در راه حل اول یعنی نظر سنجی از طریق صفحات وب نظر سنجی و پرسشنامه آن بر روی یه صفحه وب از سایت سازمان مورد نظر قرار گرفته و کسانی که از این وبسایت و این صفحه دیدن نمایند می توانند با پاسخ به سوالات پرسشنامه از این طریق در نظر سنجی شرکت نمایند.و راه حل دوم یعنی افراد روی تلگرام خود ربات تلگرامی سازمان را باز کرده و یکی از گزینه های پیش روی خود را (که همان سریس های نظرسنجی سازمان میباشد) انتخاب میکنند ، پس از پاسخ به هر سوال، به سوال بعد انتقال داده میشنود و در نهایت میتوانند در صورت نیاز کد رهگیری نیز دریافت نمایند.

سامانه نظرسنجی اینترنتی

سامانه نظرسنجی پيامکی
Computer-Assisted SMS survey

در این نوع نظر سنجی سامانه می تواند به شکل های مختلف و با توجه به انتخاب سازمان نظر سنجی را بر گزار نماید :
در یک روش می توان پرسشنامه را از طریق دیگر راه های ارتباطی در اختیار شرکت کنندگان قرار داده و با معرفی یک شماره پیامکی به آنها، ارسال پاسخ ها در قالب یک یا چند پیامک توسط شرکت کنندگان انجام میگیرد ، در روشی دیگر شرکت کننده با ارسال پیامکی به سامانه، آمادگی خود را جهت شرکت در نظر سنجی اعلام می نماید ، سپس سوالات پرسشنامه تک تک برای شخص ارسال شده و پاسخ ها به همین ترتیب دریافت و ثبت می شوند. در نظر سنجی پیامکی نیز می توان لیست شرکت کنندگان مجار و غیر مجاز را نیز تعریف نمود و یا با دریافت پارامتر های خاصی از فرد بررسی نمود که آیا فرد شرکت کننده واجد شرایط شرکت در این نظر سنجی می باشد یا خیر.

سامانه نظرسنجی پیامکی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها